من را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد

مقاله: قیمت و هزینه ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال یکی از روش‌های پیشرفته‌ای است که برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته استفاده می‌شود. این فناوری نوین، با استفاده از تکنولوژی دیجیتال و مواد بیولوژیکی، به بیماران امکان می‌دهد تا دندان‌های خود را با دندان‌های مصنوعی کاملاً طبیعی جایگزین کنند. اما یکی از مسائل مهمی که برای افراد مطرح می‌شود، قیمت و هزینه ایمپلنت دیجیتال است



قیمت یک ایمپلنت دیجیتال ممکن است بسته به عوامل مختلف متغیر باشد. این عوامل شامل محل محل کلینیک، تخصص و تجربه پزشک، نوع و مدل ایمپلنت، تعداد دندان‌های قرار گرفته و هزینه‌های جانبی مانند عوارض پس از عمل و نگهداری‌های بعد از عمل می‌شود. همچنین تکنولوژی‌های پیشرفته‌تر مانند اسکن سه بعدی و طراحی دیجیتال نیز می‌تواند هزینه را افزایش دهد.

به طور کلی، هزینه یک ایمپلنت دیجیتال در مقایسه با روش‌های سنتی جایگزینی دندان، بالاتر است. اما باید توجه داشت که این هزینه به دلیل استفاده از تکنولوژی پیشرفته، مواد با کیفیت و نگهداری‌های بعد از عمل بسیار مناسب است. همچنین، با توجه به طول عمر بالاتر و کارآمدی بیشتر این روش نسبت به روش‌های سنتی، هزینه آن قابل قبول است.

بنابراین، اگر شما به دنبال جایگزینی دائمی و با کارآمدی بالا برای دندان‌های خود هستید، ایمپلنت دیجیتال گزینه‌ای مناسب محسوب می‌شود. در نظر داشته باشید که قبل از تصمیم‌گیری نهایی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و در مورد هزینه و جزئیات فنی بررسی کامل انجام دهید.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟ مراحل درمان و قیمت

برخلاف روش‎های قدیمی ایمپلنت یا کاشت دندان مصنوعی که از عکسبرداری با اشعه ایکس برای مشاهده وضعیت دندان‎ها و استخوان فک استفاده می‎شود، جراحی ایمپلنت دیجیتال از فناوری کامپیوتری سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان در فک و موقعیت اعصاب استفاده می‎کند.

این فناوری جدید به دندانپزشک اجازه می‎دهد تا از کوچکترین برش‌ها برای جراحی ایمپلنت استفاده کند. مطمانا این مساله در کاهش خونریزی، درد و تورم و تسریع روند بهبودی بسیار موثر است. در ادامه به جزئیات بیشتری از ایمپلنت دیجیتال اشاره خواهیم کرد.

ایمپلنت دندان چیست؟

امروزه اکثر دندانپزشکان کاشت دندان مصنوعی را به عنوان بخشی از خدمات یا درمان خود ارائه می‌دهند. ایمپلنت دندان یک راه حل دائمی برای بیمارانی است که دندان‎های ازدست رفته دارند. مطالعات نشان داده اند که احتمال موفقیت این روش در حدود 98% است.

از اجزای مورد استفاده در این روش می‎توان به فیکسچر (ریشه)، اِباتمِنت (تکیه‎گاه) و روکش مصنوعی اشاره کرد. فیکسچر مانند ریشه دندان مصنوعی عمل می‎کند و در استخوان فک قرار م‎گیرد تا یک پایه قوی برای ایمپلنت ایجاد کند. اغلب از تیتانیوم ساخته می‎شود و بادوام و ماندگار است. هنگامی‎که فیکسچر با استخوان فک متحد شد، از یک اباتمنت یا تکیه گاه استفاده می‌شود تا بتوان تاج یا روکش مصنوعی را نصب کرد.

معمولا روکش‎ها به صورت سفارشی ساخته می‎شوند تا با شکل، اندازه و رنگ دندان‌های طبیعی شما مطابقت داشته باشند. نصب ایمپلنت، عملکرد دهان و فک شما را بهبود می‎بخشد و کمک می‎کند تا برای جویدن غذا یا صحبت کردن مشکلی نداشته باشید.

در تکنیک های سنتی ایمپلنت جراح مجبور است که یک برش قابل توجه در طول لثه ایجاد کند تا بتواند بافت استخوانی فک را به دقت سوراخ کند و فیکسچر را در عمیق ترین جای ممکن قرار دهد. درحالی‎که در ایمپلنت دیجیتال نیازی به ایجاد برش های بزرگ نیست. در طول این عمل جراحی، یک راهنمای دقیق روی دندان های شما نصب می‎شود تا اطمینان حاصل شود که هیچ آسیبی به عصب یا دندان‎های اطراف وارد نمی‎شود. این راهنما همچنین به دندانپزشک کمک می‎کند تا برش های دقیق و در عین حال کوچکی برای کاشت ایمپلنت دندان ایجاد کند.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.